Käyttöehdot


TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Paperinkulmasta (Suvi Kovanen) 3110218-1 . Myyn tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä suomalaisille yrityksille erillisen sopimuksen mukaan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan tulee tutustua ennen tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.paperinkulmasta.com ostoskorin kautta.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

MAKSUTAVAT

Paperinkulmasta verkkokaupan maksupalveluntarjoaja ja maksun välittäjänä toimii Paypal. Voit myös valita maksutavaksi sähköpostilaskun. 

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Riippuen tilauksen koosta, toimitamme tilauksenne joko kirjeenä tai pakettina. Lähetysten toimittaja on Posti. Kirjelähetykset ja pikkupaketit toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen ja postipaketit tilausosoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin. Voit myös valita toimitustavaksi noudon Rovaniemen keskustan alueelta.

Kirjetoimitus 3,90 €

Postipaketti 7 €

Nouto Rovaniemen keskustasta 0 €

TOIMITUSAIKA

Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä ja toimitusaika on 3-12 arkipäivää. Huomioithan, että tavallisella kirjeellä ei ole seurantaa ja se voi joskus matkata jopa useita viikkoja. 

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Virheettömällä ja käyttämättömällä tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannuksista vastaa asiakas itse. Ota yhteyttä ennen palauttamista sähköpostilla info(at)paperinkulmasta.com. 

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä sähköpostilla info(at)paperinkulmasta.com, niin sovimme asiasta tarkemmin. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.