Hei, olen Suvi. Luovan kirjoittamisen ohjaaja, intohimoinen kirjoittaja, tekstisisältöjen tuottaja, asiakasviestinnän ammattilainen ja runoilija. Sydämeltäni tarinankertoja. Kotini on tällä hetkellä Rovaniemellä mutta juuriltani olen etelä-savolainen. Opintoni olen suorittanut Jyväskylän yliopistossa (FM, pääaineena kirjallisuus).

Luovan kirjoittamisen ohjaajana olen työskennellyt jo vuodesta 2010 lähtien. Verkkokurssit ja etävalmennukset kuuluvat vahvasti valmennukseeni, sillä haluan olla käytettävissäsi, olet sitten missä päin Suomea tahansa, tai jopa toisella puolella maapalloa.

Yritykseni Paperinkulman alkupiste on eräs talvinen sunnuntai 2019, jolloin perustin omille runoilleni Instagramiin tilin nimellä Paperinkulmasta. Paikan, jossa halusin julkaista itseni näköisesti, alkuun pääosin käsinkirjoitettuja runojani. Kuin se paperin yläkulma, jonne kirjoitetaan sanoja, joista kasvaa kokonaisia tarinoita. 2020 päätin, ettei Paperinkulmasta jää vain minun luovaksi tilaksi ja siksi tarjoan kirjoituspalveluitani ja kirjoittajavalmennusta nyt oman Paperinkulmasta yritykseni kautta myös sinulle, jotta voimme yhdessä luoda luonnoksestasi valmista, sinun näköistäsi tekstiä. Olen tehnyt myös vuosia töitä asiakasviestinnän parissa, joten autan sinua mielelläni myös niissä merkeissä.

Ensimmäisen oman unelmani kirjoittamisen saralla toteutin vuonna 2020, kun julkaisin ensimmäisen oman runokokoelmani Jotta muistaisin. Kirjan löydät verkkokirjakaupoista ja kirjaston hyllyiltä. 

Kuljen kirjoittajan polulla vierelläsi ja valmennan sinut sanojen supersankariksi kannustavalla, empaattisella ja rohkaisevalla otteella!

Arvojani ovat