Teksti timantiksi- verkkovalmennus


Luovan kirjoittamisen henkilökohtaista ohjausta

Oletko kirjoittanut pöytälaatikkosi täyteen luovia tekstejä, ehkä jopa jo oman romaanikäsikirjoituksesi, nipun novelleja tai runoja, joiden työstämiseen kaipaat henkilökohtaista tukea?

Teksti timantiksi-verkkovalmennuksessa saat vinkkejä kirjoittamiseesi ja palautetta teksteistäsi.  Palautteissani huomioin oman vaiheesi kirjoittajana, tekstisi lajin sekä asettamasi tavoitteesi. Valmennuksessa ei keskitytä punakynän viuhumiseen ja kielioppivirheisen etsimiseen vaan enemmän sisällön, rakenteen, tyylin, tunnelman, ilmaisuvoiman ja sanavalintojen hiomiseen sekä luovan kirjoittamisen prosessin työskentelyn eri vaiheisiin.

Jokainen meistä kaipaa joskus "toisia silmiä" omalle tekstilleen, tukijaa, ohjausta, inspiraation antajaa, uutta näkökulmaa omaan tekemiseen. Valmennuksen ote on ennen kaikkea kannustava ja pidämme yhdessä kiinni siitä, että kirjoittajana saat olla vain ja ainoastaan oma itsesi. Löydämme vahvuutesi, vahvistamme niitä ja hiomme tekstisi entistä kirkkaammaksi timantiksi. Valmennuksesta on sinulle hyötyä myös myöhemminkin kirjoittajan matkallasi.

Valmennukseen sisältyy:

- Alkukartoitus 

- Kaksi palautevaihetta

- Loppukeskustelu


Huom! Osallistuminen ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan; riittää että sinulla on netti niin pääset mistä ja milloin tahansa mukaan! Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse.

Hinta:

Valmennuksen hinta on alkaen 260e +alv. 24% . Lopullinen hinta määräytyy kirjoituslajisi ja laajuuden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy alustavaa hinta-arviota, joka ei vielä sido sinua ilmoittautumaan valmennukseen. 

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla paperinkulmasta@gmail.com