Palautepalvelu Teksti timantiksi 


Löytyykö sinulta teksti tai useampi, joiden työstämiseen apua? Kaipaatko tekstistäsi ammattimaista palautetta?

Käänny puoleeni, olet sitten omaa kirjaunelmaasi toteuttava tai lyhyempää yksittäistä tekstiprojektia näpyttelevä kirjoittaja. Tekstilajillasi ei ole väliä!

Mitä palautepalvelu Teksti timantiksi pitää sisällään?

Luen jokaisen lähetetyn tekstiliuskan tarkasti ja ajatuksella läpi. Kirjoitan sinulle käsikirjoituksen lomaan lukemisen aikana mieleeni tulleet kommenttini sekä koostan vielä sähköpostiin palautetekstin, joka käy läpi lähettämäsi tekstin kokonaisuudessaan.

Palautteessa tarkastelen esimerkiksi tekstin kieltä ja tyyliä. Annan palautetta myös tekstin rakenteesta, kerronnallisuudesta, juonen toimivuudesta, tekstin tunnelmasta, vaikuttavuudesta, henkilöhahmoista ja dialogista. Yksi erittäin oleellinen näkökulma on se, että teksti on ylipäätään toimiva kokonaisuus, joka vie lukijan mukanaan. Annan aina kirjoittajalle vinkkejä, konkreettisia esimerkkejä ja ehdotuksia. Jos mielessäsi on jotain erityisiä toiveita palautteelle, kerrothan ne minulle!

Palaute ei sinällään pidä sisällään oikolukua tai tarkkaa kielenhuoltoa mutta jos bongaan tekstistä isompia kirjoitusvirheitä kirjaan ne tekstin lomaan ylös, niin huomaat korjata ne kuntoon.

Olen palautteenantajana ennen kaikkea kannustava ja haluan palautteeni vievän sinua eteenpäin. Haluan auttaa sinua näkemään oman kirjoittajuutesi entistä kirkkaampana. Saat palautteeni myötä uusia näkökulmia sekä kehitysehdotuksia, joiden avulla tekstistä tulee vielä entistäkin timanttisempi.

Lähetä tekstisi minulle joko word. tai pdf.tiedostona (yhtenä tekstitiedostona) sähköpostin liitteenä os. paperinkulmasta@gmail.com. Fonttikoko 12 ja riviväli 1,5.  

Lähetän palautteeni viimeistään 1-2kk sisällä siitä kun olen saanut tekstin luettavaksi. 

Hinnasto

Palautteeni hinta määräytyy tekstilajisi ja sivumäärän mukaan. Hinnat pitävät sisällään alv. 24%

Runot:

max. 10 runoa 60 euroa

kokonainen runokokoelma (n.60 runoa) 260 euroa.

Pidemmät tekstit (proosa ja muut tekstit): 

1-30 sivua  100 euroa

31-50 sivua 150 euroa

51-100 sivua 200 euroa

101-150 sivua 250 euroa

151-200 sivua 290 euroa

Yli 200 sivun teksteistä pyydä minulta erillistä tarjousta!

Jos haluat kirjallisen palautteen lisäksi myös tavata kanssani etänä, voimme sopia myös etätapaamisen 

(huom. etätapaamisen hinta 20 euroa).


Kirjoittajan pika-apu valmennus 

Onko sinulla lyhyempi tekstiprojekti (max. 2 sivua) tai yksittäisiä runoja (max.10 kpl) ja kaipaisit palautetta sekä sinua eteenpäin rohkaisevia vinkkejä kirjoittamisesi tueksi`? 

Saat kommenttini ja vinkit viimeistään kolmen päivän sisällä siitä kun olemme sopineet yhteistyöstä.

Jos tarvitset ideointi ja inspiraatioapua, sekin onnistuu!

Hinta: 60 euroa (sis. Alv. 24%) .

Ota yhteyttä minuun sähköpostilla paperinkulmasta@gmail.com, niin mietitään yhdessä kuinka saamme tekstisi loistamaan timantin lailla!