Kirjoittamisen henkilökohtaista valmennusta


Löytyykö sinulta teksti tai useampi ja tarvitset tekstisi työstämiseen apua? Onko mielessäsi jokin idea, muttet tiedä mistä aloittaa? Tai tarvitset lisää inspiraatiota ja uusia vinkkejä?  

Teksti timantiksi – verkkovalmennuspalvelupaketit ovat kaikille kirjoittajille, jotka kaipaavat henkilökohtaista ohjausta kirjoittamiseen. Voit kääntyä puoleeni, olet sitten omaa kirjaunelmaasi toteuttava tai lyhyempää yksittäistä tekstiprojektia näpyttelevä kirjoittaja. Tekstilajillasi ei ole väliä!

Saat vinkkejä kirjoittamiseesi ja palautetta on tarpeesi mukaan. Valmentajana annan sinulle myös inspiraatiota kirjoittamiseesi.

Jokainen meistä kaipaa joskus "toisia silmiä" omalle tekstilleen, tukijaa, ohjausta, inspiraation antajaa, uutta näkökulmaa omaan tekemiseen. Valmennuksen ote on ennen kaikkea kannustava ja pidämme yhdessä kiinni siitä, että kirjoittajana saat olla vain ja ainoastaan oma itsesi. Löydämme vahvuutesi, vahvistamme niitä ja hiomme tekstisi entistä kirkkaammaksi timantiksi. Valmennuksesta on sinulle hyötyä myös myöhemminkin kirjoittajan matkallasi.  

Teksti timantiksi valmennuspakettien valikoima:


Pidemmän tekstiprojektin valmennus

Valmennukseen sisältyy:

  • Alkukartoitus
  • Kaksi palautevaihetta
  • Loppukeskustelu

Huom! Osallistuminen ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan; kunhan sinulla on netti, niin pääset mistä ja milloin tahansa mukaan! Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse.

Hinta: Valmennuksen hinta on alkaen 260 e (sis. Alv. 24%) . Lopullinen hinta määräytyy kirjoituslajisi ja laajuuden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy alustavaa hinta-arviota, joka ei vielä sido sinua ilmoittautumaan valmennukseen. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla paperinkulmasta@gmail.com

Kirjoittajan pika-apu valmennus 

  • Max. Kolmen sivun tekstiprojektille (tai vaihtoehtoisesti useampi lyhyt tekstipätkä esim. somesisältöjä)
  • Saat kommenttini ja vinkit viimeistään kolmen päivän sisällä siitä kun olemme sopineet yhteistyöstä.
  • Jos tarvitset ideointi ja inspiraatioapua, sekin onnistuu!

Hinta: Valmennuksen hinta on alkaen 50 euroa (sis. Alv. 24%) .

Ota yhteyttä minuun sähköpostilla paperinkulmasta@gmail.com, niin mietitään yhdessä kuinka saamme tekstisi loistamaan timantin lailla!